Hvilke fejl skal man undgå, når man maler et metaltag

 

Når du maler et tag, er der et par fejl, som du faktisk skal undgå. Maling af et metaltag kan omfatte en lang række opgaver, som inkluderer et par tricks. At undgå et par fejl kan hjælpe dig med at få fantastiske resultater ved at få malet og behandlet et tag.

Hovedteknikken i dette ville være at behandle tagets metal som ethvert andet malermateriale. Malingen skal være specialiseret, men tagmaling maleteknikkerne forbliver absolut de samme.

Fejl 1: Brug af rester af maling

Som sagt kræver dit tag en anden slags maling. Den maling, der bruges i resten af boligerne, fungerer ikke med taget. Den grundlæggende årsag til dette er, at materialet til taget er ret anderledes sammenlignet med resten af huset. Maling brugt på træ fungerer ikke til tagløsninger.

De malinger, der bruges på tage, er normalt leje- og brandbestandige, hvor nogle af dem endda er insektbestandige.

Fejl 2: Der er ingen tætningsmasse

Der er en anden fejl, som ikke er at bruge tætningsmidlet før påføringen af den faktiske maling. Malingen har normalt en tendens til lige at skalle af, hvis fugemassen ikke påføres. Ved hjælp af kemiske bindingsteknikker forsegler denne maling malingen til taget og sikrer dermed en længere levetid for det.

Også brug af en fugemasse kræver en del forskning. Ingrediensen til hver fugemasse er forskellig, med helt forskellige påføringsmetoder. Fugemasser er faktisk specifikke for den slags maling, du bruger.

Fejl 3: Malingen er ikke energieffektiv

En energieffektiv maling er reflekterende og uigennemsigtig, hvilket gør den tykkere og mere økonomisk i forhold til at spare energi. Akryl og titaniumdioxid gør det langt mere rentabelt, produktivt og lettere at bruge.

Fejl 4: Forkerte påføringsmetoder

Ikke at lægge nok maling på og derefter påføre det forkert, er en anden fejl, mange mennesker begår.

Fejl 5: Ikke opmærksom nok

Efter malingen er udført, er det vigtigt at have en oprydningsrutine for taget hvert halve år. En blanding af blegemiddel, flydende rengøringsmidler og vand vil være påkrævet for at få gjort oprydningen.

Affaldet skal ryddes en gang imellem for at sikre, at skadedyr ikke udgør hjem i de nedfaldne blade, forlængst tabte golfbolde og døde grene. Skaldede pletter eller ru pletter i malingen skal findes og repareres, så snart de findes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *